Funderar ni på att köpa ny bostad?

Känslan av att flytta in i ett helt nytt hem är svår att beskriva. Men det finns en mängd mer praktiska och konkreta fördelar med att köpa nytt.

10 skäl till nyproduktion

Inga stressande budrundor

Våra bostäder säljs till ett fast pris. Du behöver inte vara med i några stressande budrundor och du vet redan från start vilka avgifter som ingår i din nya bostad.

10 skäl till nyproduktion

Ingen renovering eller överraskningar

I en nyproducerad bostad behöver du inte tänka på renoveringar under många år. Du behöver inte heller oroa dig för obehagliga överraskningar som kan dölja sig under ytan där någon har bott före dig, som t. ex. dold fuktskada eller gamla elektriska installationer.

10 skäl till nyproduktion

Skapa din personliga stil

Om du köper din nya bostad tidigt i byggprocessen har du flera möjligheter att sätta din personliga prägel på hemmet genom att göra inredningsval som t. ex. färg på klöksluckor, kakel, klinker, väggar och bänkskivor.

10 skäl till nyproduktion

Hållbart byggande

Våra hus är alltid byggda enligt gällande regler och standarder. Våra grupphus bygger vi huvudsakligen i trä, vilket i sig kräver väldigt lite energi. Vi väljer också långsiktigt hållbara och beständiga fasadmaterial i alla projekt. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön.

10 skäl till nyproduktion

Trygghet

OBOS Kärnhem har totalansvar för hela byggprocessen. Våra duktiga projektledare och kundansvariga finns med er på hela resan från säljstart till inflyttning. Det skall vara enkelt och tryggt att köpa en nyproducerad bostad.

10 skäl till nyproduktion

Garantier

OBOS Kärnhem ger 2 års garanti på material och 5 års garanti för utfört arbete. Vår eftermarknadsavdelning finns med er efter att ni har flyttat in och hjälper till med frågor om ert nya boende.

 

10 skäl till nyproduktion

Nyckelfärdigt

Nyckelfärdigt för oss är ett hem där man kan bo och leva direkt, en färdig trädgård med uteplats, gräsmatta, stenbeläggning, häck och träd, färdigställda gemensamma områden med gröna ytor med plats för umgänge och lek.

10 skäl till nyproduktion

Ett nytt område

Flera av våra nya bostäder byggs i en ny stadsdel. Detta bidrar ofta till att det öppnas butiker och annan service i området. Kommunen anlägger nya lekplatser och idrottsanläggningar samt att nya skolor/förskolor startas i området.

10 skäl till nyproduktion

Ekonomi

Det finns många fördelar med att bo i en nyproducerad lägenhet. Du får en ny, fräsch bostad som är smart planerad, där du själv kan sätta din personliga prägel genom olika designval. Du har full koll på vad som ingår och vet i förväg vad din bostad kommer att kosta.

10 skäl till nyproduktion

Tid att planera din flytt

Byggnationen av projektet tar ofta en längre tid från att du bestämmer dig för att köpa till det är dags för inflyttning. Vilket innebär att du har gott om tid att sälja ditt eventuella boende och förbereda dig för flytt.