Få förtur till köp

Bli medlem i OBOS

Bli medlem i OBOS innan du skickar in din köpanmälan så ökar chanserna att du får köpa just den bostad du vill ha i projektet. 

Läs mer och bli medlem på obos.se/medlem

Köpanmälan - Brf Pärlan

Köpanmälan öppnar på den här sidan onsdagen den 21 april kl 09:00 och stänger 24 timmar senare. Uppdatera din webbläsare vid kl 09:00 för att se formuläret. För dig som är medlem har du 24 timmar på dig, för icke-medlemmar gäller först till kvarn efter medlemmar. Uppdatera din webbläsare vid kl 09:00 för att se formuläret.

Det säkraste sättet att få chansen att köpa en bostad är genom att bli OBOS-medlem. Vid säljstart har medlemmar nämligen 24 timmar på sig att använda sin förtursrätt. Du kan bli medlem ända tills dessa 24 timmar är över - men kom ihåg att det är den som varit medlem längst som får bästa platsen i kön. Uppdatera din webbläsare vid kl 09:00 för att se formuläret.

Efter 24 timmar stängs köpanmälan och en turordningslista tas fram baserat på medlemmars kötid och tidpunkt för övriga intressenters köpanmälan. Efter att turordningslistan är sammanställd kommer vi kontakta er enligt turordningen och erbjuda er möjlighet att teckna avtal för en bostad. 

Läs mer om hur säljstarten går till här