Organisation

OBOS Kärnhem ägs av OBOS BBL i Norge, som är Norges största bostadsutvecklare, en kooperation som ägs av ca 430.000 medlemmar. OBOS-koncernen kännetecknas av ett stort samhällsengagemang vars hela vinst återinvesteras i bolaget och i samhällsbyggande insatser för att på ett hållbart sätt bidra till fler goda boenden och områden.

OBOS Kärnhem är en del av norska OBOS-koncernen, en av Nordens största bostadsutvecklare. Vår ägare har över 90 års erfarenhet av att bygga bostäder och bidrar med ekonomisk trygghet och erfarenhet. Tillsammans med våra systerbolag i Sverige; OBOS Bostadsutveckling, Myresjöhus och Smålandsvillan kommer vi att bygga bostäder även imorgon.

En trygg aktör

Med långsiktigt fokus

En av Nordens största bostadsutvecklare

OBOS-koncernen

OBOS grundades 1929 och har verksamheter i Norge, Sverige och Danmark. OBOS är ett kooperativt företag som ägs av mer än 430 000 medlemmar. OBOS är den största husbyggaren i Norge och förvaltar var tredje bostad i Oslo. OBOS driver utveckling och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning, fastighetsförmedling, bank och uthyrning av fastigheter. 

Läs mer om OBOS Norge

Myresjöhus

Myresjöhus är en marknadsledande hustillverkare som har en lång historia sedan starten 1927. Här kan du skapa ett personligt hem.

Läs mer om Myresjöhus

Smålandsvillan

Husföretaget SmålandsVillan grundades 1997 och erbjuder sina kunder mycket hus för pengarna med genomtänkta husmodeller.

Läs mer om Smålandsvillan

OBOS

OBOS utvecklar områden med bostäder och andra typer av fastigheter som äldreboenden, skolor och förskolor.

Läs mer om OBOS