Om OBOS Kärnhem

OBOS Kärnhem erbjuder prisvärda bostäder med kvalitet, design och trygghet.

OBOS Kärnhem är ett projektutvecklingsföretag inriktat på nyproduktion av bostäder. Vi ägs av norska OBOS koncernen, en av Nordens största bostadsutvecklare med årlig produktion av 4 500 bostäder och över 2 600 anställda.

OBOS Kärnhem tar ansvar för hela processen från råmark, detaljplanläggning, utveckling, försäljning, projektledning till en nyckelfärdig bostad och ett nyckelfärdigt område till slutkonsumenten.

OBOS Kärnhem arbetar med allt från mindre projekt till större stadsutvecklingsprojekt, både avseende grupphus och flerbostadshus. OBOS Kärnhem, med huvudkontor i Växjö, har sedan starten 2003 vuxit kraftigt och finns idag på 15 tillväxtorter från Uppsala till Malmö.

Vår ägare har över 90 års erfarenhet av att bygga bostäder och bidrar med ekonomisk trygghet och erfarenhet. Tillsammans med våra systerbolag i Sverige; OBOS Bostadsutveckling, Myresjöhus och Smålandsvillan kommer vi att bygga bostäder även imorgon.

VÅR VISION
Vi bygger framtidens samhälle och uppfyller människors bostadsdrömmar

VÅRT KUNDLÖFTE
Vi möter dig med ett leende
Vi lyssnar på dina behov
Vi ger dig alltid ett svar
Vi håller det vi lovar

EN TRYGG AKTÖR

OBOS Kärnhem är en del av norska OBOS-koncernen, en av Nordens största bostadsutvecklare.

Läs mer om organisationen

Vi bygger för framtiden

Vi arbetar för ett hållbart byggande och varje dag strävar OBOS Kärnhem efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. 

Läs mer

Har du frågor eller funderingar?

Hör av dig till oss

Kontakta oss gärna