Under planering

Projekt

Under planering

Pedagogen Park

Mölndal, Pedagogen Park

  • Antal bostäder 83 bostadsrätter
  • Säljstart Kvartal 3. 2021

Bostadsrätter i Mölndal

Nu planerar vi vårt nya område vid Pedagogen Park i Mölndal.

Med närhet till natur och sköna promenader uppför vi vårt projekt vid Pedagogen Park. Vi erbjuder spännande planlösningar med lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Vi planerar för en grön och inbjudande gård med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. I källarplan ryms föreningens gemensamma gym, perfekt efter en dag på jobbet eller efter löparrundan.

 Området har redan idag en bred service med bland annat vårdcentral, folktandvård, skola, förskola, bank, restaurang och det planeras även för en ICA i nära anslutning till vårt projekt.

 Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information när det närmar sig säljstart.

 

 

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största köket? Finaste balkongen? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. Här kan du läsa om vad en av våra medlemmar tyckte om att få förtur till drömbostaden

Läs mer om OBOS-medlemskap

Med en grön och grönskande gård

Vi planerar för en grön och inbjudande gård med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. Gården blir en gemensam grön oas där man kan träffas och umgås. I det rymliga växthuset finns det möjlighet att plantera och odla grönsaker men även sitta ned och njuta av en stunds avkoppling, kanske är det här som föreningens styrelse håller sina möten. 

1-4 rum och kök

Lägenheternas storlek är från 1 rum och kök på 26 kvm till 4 rum och kök på 95 kvm. Våra arkitekter har skapat spännande planlösningar där flertalet av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. Höga materialval på inredning tillsammans med tvättmaskin och torktumlare och diskmaskin skapar ett modernt och bekvämt boende. På bottenvåningen har bostäderna stora rymliga terrasser och på våningarna över är det balkonger i varierade storlekar och mindre uteplatser i loftgångar.  

Pedagogen Park

En helt ny stadsdel utvecklas i Mölndal, en stadsdel som kommer karakteriseras av närhet till natur- och grönområden, närhet till service och handel samt närhet till goda kommunikationer.

Det 300 hektar stora Änggårdsbergens naturreservat ligger i direkt anslutning till Pedagogen Park och erbjuder unika möjligheter för friluftsliv, motion och rekreation. I närheten finns det också gott om löparspår, promenad- och cykelstråk, fotbollsplaner och Göteborgs bästa golfbana. Havet är dessutom endast 10 min bort med bil. Med drygt fem minuters avstånd till nya Mölndal Galleria, köpcentrumet 421 och handelsområdet Sisjön är utbudet av handel och service bland det bästa i Göteborg. Kommunikationerna är goda med bil, kollektivtrafik och cykel. Centrala Göteborg nås på endast 10 minuter med bil.

Här planerar vi för 83 lägenheter i varierande storlekar, lämna en intresseanmälan så får du löpande information om vårt nya kvarter. 

Läs mer om Pedagogen Park här!

 

Projektfakta
  • Antal bostäder 83 bostadsrätter
  • Boarea 26-95 kvm
  • Antal rum 1-4 RoK
  • Säljstart Kvartal 3. 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Cathrine Nord

  • 0470-79 98 76

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!