Vid havet!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Styrmannen

Karlskrona, Pottholmen

  • Säljstart Försäljning pågår

Ny etapp i Pottholmen

Nu äntligen släpper vi vår tredje etapp – Brf Styrmannen som består av lägenheter med 1-4 rok om 33 - 97 kvm.

Brf Styrmannen ligger vackert utmed Borgmästarekajen, i en lugn del av området med minimal trafik. Läget kan inte vara bättre, med vatten åt flera håll och Karlskrona centrum på promenad- eller cykelavstånd. 

Attraktivt läge

En plats att längta hem till!

Brf Styrmannen ligger i den västra delen av Pottholmen, som vetter mot Borgmästarfjärden. En oas där kajpromenader, bryggor, restauranger, caféer och parkmiljöer skapar naturliga mötesplatser.

Projektfakta
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka en visning!

Kontakta vår mäklare Sofia Anderson på tel. 0708-61 94 85 och ta del av våra populära bostäder i Karlskrona. I Brf Styrmannen finns bostäder från 1 - 4 rum och kök om 33 - 97 kvm. Hitta din drömbostad i dag!

 

Kontaktpersoner

Mäklare

Sofia Andersson

0708-619485

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Brf Styrmannen

Äntligen släpper vi vår tredje etapp – Brf Styrmannen. Våra kvarter ligger i den västra delen av Pottholmen, som vetter mot Borgmästarfjärden. Läget kan inte vara bättre, med vatten åt flera håll och Karlskrona centrum på promenad- eller cykelavstånd. 

Planerat för utsikt och ljus

Brf Styrmannen är omsorgsfullt planerad. Arkitekten har strävat efter att ge så många utblickar mot vattnet som möjligt och skapa genomgående ljus i lägenheterna. Många av lägenheterna har fönster i flera väderstreck och alla har balkong eller uteplats.

 

Lägenheter för olika smaker

I Brf Styrmannen finns något för alla. Vi erbjuder alltifrån små, yteffektiva lägenheter för ensamhushållet till våra största fyror med dubbla balkonger. 

 

Välkomnande gård

Innanför de resliga fasaderna planeras en lummig oas med träd, buskar och planteringar. Gården kommer att delas med en annan bostadsrättsförening och genom öppningen ut mot kajpromenaden kan kvällssolens strålar nå in.

 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Styrmannen? Nedan hittar du mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service.

Läget!

Brf Styrmannen ligger vackert utmed Borgmästarekajen, i en lugn del av området med minimal trafik. Läget kan inte vara bättre, med vatten åt flera håll och Karlskrona centrum på promenad- eller cykelavstånd. Här planeras det förutom bostäder även för kontor, butiker och service. En oas där kajpromenader, bryggor, restauranger, caféer och parkmiljöer skapar naturliga mötesplatser.

Planerat för utsikt

De 71 lägenheterna i Brf Styrmannen är omsorgsfullt planerade. Arkitekten har strävat efter att ge så många utblickar mot vattnet som möjligt och skapa genomgående ljus i lägenheterna. Många av lägenheterna har fönster i flera väderstreck och alla har balkong eller uteplats. Några lägenheter har till och med två balkonger och flertalet kan glasas in. Perfekt om du vill förlänga säsongen för mysiga kvällar på balkongen!

Lägenheter för olika smaker

I Brf Styrmannen finns något för alla. Vi erbjuder alltifrån små, yteffektiva lägenheter för ensamhushållet till våra största fyror med dubbla balkonger. Däremellan finns förstås många andra fina lägenheter. Till exempel en rymlig tvårummare på 53 kvm med en stor balkong!  Kanske faller du för vår snygga trerummare med en 23 kvm stor terrass i söder och västerläge mot havet istället?

Välkomnande gård

Innanför de resliga fasaderna planeras en lummig oas med träd, buskar och planteringar. Gården kommer att delas med en annan bostadsrättsförening och genom öppningen ut mot kajpromenaden kan kvällssolens strålar nå in. Här finns flera sittgrupper, bland annat en bänk med utblick mot fjärden. Det finns också plats att parkera cykeln på gården, alternativt i ett cykelrum. 

Unika bostäder

Varje bostad har höga materialval med bland annat helkaklade bad/WC. Kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Din drömbostad!

Boka en visning med vår mäklare. 

Välkommen hem!

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Gångavstånd till mataffär och centrum

Gångavstånd till buss- och tågstation

Avstånd till Borgmästrafjärden - 50 meter

Gångavstånd till restauranger