Bli medlem i OBOS

Projekt

Under planering

Brf Strandvägen i Edsviken

Sollentuna, Edsviken

 • Antal bostäder 115 lägenheter
 • Pris Pris från 1995000 kr
 • Säljstart Juni 2021
 • Inflyttning Sommar 2023

Guldläge i Edsviken

Välkommen till Brf Strandvägen - ett modernt stadskvarter bland villor och småhus i anrika Edsviken.

Brf Strandvägen är inspirerat av den moderna trädgårdsstaden. Här blandas små och stora lägenheter som passar olika behov. Totalt kommer kvarteret att rymma 115 bostäder runt en gemensam grön innergården med orangeri och odlingsmöjligheter samt 12 bostäder i sk. townhouse (Brf Kungsvägen i Edsviken säljstartas separat). Lägenheter på 1-8 rum och kök i Edsviken med bra solmöjligheter och lugnt läge mot Strandvägen. 

VISNING: Visningar för bokade sällskap i Sollentuna för Brf Strandvägen i Edsviken. Onsdag 9/6 – kl 14.00-18.00. Torsdag 10/6 - kl 13.00 – 17.00. Söndag 13/6 - kl 12.00-15.00.
Boka din privata visning med mäklare Christopher Wermin. Tel: 070-696 51 52. E-post: christopher.wermin@skandiamaklarna.se

 

 

NÄRA BÅDE NATUR OCH CITYPULS

Edsviken ligger i Sollentuna kommun som är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Brf Strandvägen hittar du Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. Från Brf Strandvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar och  är inne i Stockholm city på 17 minuter.

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största köket? Finaste balkongen? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. 

Läs mer
Projektfakta
 • Antal bostäder 115 lägenheter
 • Boarea 31-167 kvm
 • Antal rum 1-7 rum och kök
 • Pris Pris från 1995000 kr
 • Säljstart Juni 2021
 • Inflyttning Sommar 2023
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Mäklare

Christopher Wermin

 • 070-696 51 52

Vårt kvarter

Bostäderna i Brf Strandvägen är ritade av arkitektkontoret Semrén & Månsson. Deras vision har varit att skapa ljusa och moderna lägenheter där traditionella uttryck blandas med nutida detaljer. De putsade fasaderna reser sig stolt från gatan och smyckas med väldetaljerade glaspartier och stora luftiga takkupor. Kvarteret blir vackert och tidlöst med stora grönskande ytor. 

1-7 rum och kök

Som boende i Brf Strandvägen är det lätt att trivas. I första etappen hittar du lägenheter på 1-7 rum och kök, samtliga med balkong. Längst upp i huset, under det branta sadeltaket, ryms ataljélägenheter i etagé som blir något utöver det vanliga. Alla planlösningar är effektiva och funktionella med materialval som bara blir vackrare med tiden. Från trapphuset går hissen direkt ner till parkeringsgaraget under mark där du även hittar lägenhetsförråd och cykelförvaring. För oss på OBOS är det en självklarhet att bygga hållbart med energieffektivitet i fokus. 

En grön, urban oas

På innergården hittar du kvarterets prunkande hjärta och självklara mötesplats. Här, dolt från omvärlden, kan du som bor i kvarteret koppla av, odla, leka och njuta av livet tillsammans med familj och grannar. I de södra delarna av gården anläggs lekytor för kvarterets barn, medan den norra delen rymmer odlingsplatser och ett orangeri. Växtligheten på gården har valts med omsorg för att locka till sig bin och fjärilar och visa på årstidernas växlingar. Genom att kombinera utomhusbelysning och grönska blir innergården en oas som är vacker året om.

Planlösning Lgh 8-1202

2 RoK

En luftig och ljus tvåa med dubbla balkonger gör att den här lägenheten känns extra rymlig. Sovrummet har gott om förvaring i form av skjutgarderob. I badrummet får du en smidig kombimaskin.

Planlösning Lgh 8-1201

4 RoK

En spännande fyra där kök och sällskapsytor utgör bostadens hjärta. Här får du två balkonger i två olika väderstreck, badrum plus gästtoalett och en hall med gott om förvaring.

Så här går säljstarten till!

 

Finns i närheten

Sollentuna C med ca 85 butiker och restauranger Foodcort.

Vittraskolan ligger 5 min från Sollentuna station f- årskull 9. Sofielundsskolan F- 9- skola.

 

15 min med pendeltåg till Stockholm C. 10 min med bil till Stockholm C

 

 

2 badplatser i närheten (Edsviken). Väsjöbacken med alpin skidanläggning och även en hoppbacke. Sollentunavallen (friidrott, två bollplaner, två ishallar, skatepark och pumptrackbana.

Sollentuna C med ca 85 butiker och restauranger Foodcort.