1 bostad kvar!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Stinsen

Norrköping

  • Säljstart 1 bostad kvar!
  • Inflyttning Inflyttningsklart

Inflyttningsklart i Norrköping

Upptäck våra bostäder i Brf Stinsen med vardagslyx som relaxavdelning, bastu och gym samt gemensam takterrass.

De individuella fasaderna för tankarna till engelska townhouses och ger kvarteret en dynamisk och lekfull karaktär.

 

Attraktivt läge

Ett stadskvarter!

Mellan Norra Promenaden och Slottsgatan växer ett nytt innerstadsområde fram, som förutom bostäder även innefattar kontor, verksamheter och hotell. 

Projektfakta
  • Säljstart 1 bostad kvar!
  • Inflyttning Inflyttningsklart
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Kontakta vår mäklare

Boka en visning!

Kontakta våra mäklare på Skandiamäklarna och ta del av våra populära bostäder i Norrköping. Jens Jörheden Tel. 011-25 44 59. Hitta ditt nya drömboende i Brf Stinsen och få vardagslyx som gym, bastu och relaxavdelning på köpet.

 

 

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Mäklare

Jens Jörheden

011-36 44 59

Mäklare

Alexander Bergh

011-36 44 58

Brf Stinsen

I Brf Stinsen finns totalt 56 unika lägenheter från 1–6 rum och kök. Några bostäder är i två eller till och med tre plan och helt unika i sitt slag.

Townhouses

Kvarteret består av fem hussektioner där fasaderna skiljer sig åt i färg och material. Här har inspiration hämtats från amerikanska och engelska townhouses, en stil som ger en tydlig särprägel i området. 

Med vardagslyx

Vardagslyx för dig som ska bo här. Föreningens relaxavdelning med bastu blir en lugn oas dit du kan gå för en paus i vardagen. I anslutning finns även ett gym med motionsredskap.

Modernt cityboende

Brf Stinsen erbjuder en helt ny typ av cityboende – moderna och unika bostäder för dig som vågar sticka ut. 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Stinsen? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service! 

Brf Stinsen

I Brf Stinsen finns totalt 56 unika lägenheter från 1–6 rum och kök. Några bostäder är i två eller till och med tre plan och helt unika i sitt slag. I gatuplan finns även en lokal avsedd för näringsverksamhet.

Ett stadskvarter

Mellan Norra Promenaden och Slottsgatan växer ett nytt innerstadsområde fram, som förutom bostäder även innefattar kontor, verksamheter och hotell. Här, mittemot Resecentrum, kommer ett flertal bostadshus att uppföras. Brf Stinsen – har ett unikt läge med fasader som vetter mot både Godsgatan och Norra Promenaden. Perfekt för dig som trivs med citylivet inpå knuten. För dig som tycker om att ta det lugnt, hittar du den grönskade Carl Johans park precis runt knuten. Som boende i Brf Stinsen har du nära till det mesta.

De individuella fasaderna för tankarna till engelska townhouses och ger kvarteret en dynamisk och lekfull karaktär. Innanför huskropparna möts du av en grönskande gårdsmiljö med plats för umgänge – perfekt för sköna sommarkvällar och spontana möten med dina grannar.

Townhouses

Kvarteret består av fem hussektioner där fasaderna skiljer sig åt i färg och material. Här har inspiration hämtats från amerikanska och engelska townhouses, en stil som ger en tydlig särprägel i området. Byggnadernas fasader kläs i olika material såsom tegel, plåt, puts och träpanel. Material som refererar till Norrköpings industriella historia. Även mot gården får fasaderna olika uttryck med balkongräcken av metall eller glas.

Med vardagslyx

I Brf Stinsen har vi satsat på att skapa vardagslyx för dig som ska bo här. Föreningens relaxavdelning med bastu blir en lugn oas dit du kan gå för en paus i vardagen. I anslutning finns även ett gym med motionsredskap.

Modernt cityboende

Brf Stinsen erbjuder en helt ny typ av cityboende – moderna och unika bostäder för dig som vågar sticka ut. Genom utformningen av vårt kvarter vill vi uppmuntra till ett socialt liv – dels för alla boende, på den gemensamma gården och på gårdshusets takterrasser – men också för varje familj på balkonger och terrasser i anslutning till den egna lägenheten.

Hög kvalitet som standard

Som alltid hos oss på OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. 

Boka en visning med vår mäklare idag!

 

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Det finns livsmedelsaffär och närservice i närområdet.

Till centrum promenerar du enkelt på 10 minuter och cyklar på smidiga fem. 

Vill du hellre ta bussen så ligger Norrköpings Centralstation 100 meter från från Brf Stinsen, där avgår lokaltrafiken och du kan enkelt ta dig ut på nya äventyr med hjälp av både buss och tåg. En och en halv timmes tågfärd bort ligger Stockholm med sitt stora utbud av upplevelser.

Restaurang- och caféutbud finns både i närområdet som i centrum.