Parhus med carport

Projekt

Under planering

Brf Havsrosen

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 20
  • Säljstart 28 juni 2021
  • Inflyttning Prel. sommaren 2023

Natursköna Björnö

Vi planerar vi för 20 bostäder i parhusform på 105 kvm.

I det nya området Björnö utanför Norrtälje planerar vi för 20 bostäder med familjefavoriten på 105 kvm fördelat på 10 parhus. Här bor man med naturen och Kvisthamraviken runt knuten. Med Norrtäljes centrum inom räckhåll har du all service som behövs för en bekväm vardag. För dig som arbetar i Stockholm finns det bra pendlingsförbindelser. Under rusningstid går det bussar in till Stockholm var 10e minut. Välkommen hem till Roslagens huvudstad. 

Norrtälje - världens bästa småstad

I centrum finns mysiga kullerstensgator med trevliga caféer, restauranger och butiker vilket gör Norrtälje till en härlig och trevlig småstad. En plats att leva och bo i för hela familjen.

 

SKÄRGÅRDSKOMMUN
Norrtälje kommun gränsar till Ålands hav, vilket medför att kommunen innehar milsvida strandlinjer med klippor och havsbad samt omkring 11 000 öar. Önskar du ett aktivt båtliv på sommaren så har ni många öar att upptäcka. Här i Roslagens hjärta finns närheten till havet och naturen med härliga bär- och svampskogar och milslånga vandringstråk. Under vintermånaderna kan man åka utförsåkning i närbelägna Kvisthamrabacken.

Trivsel i två plan

Våra parhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

PLATS FÖR UMGÄNGE
Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

FLEXIBEL PLANLÖSNING
På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

EN PRAKTISK OCH LÄTTSKÖTT UTEMILJÖ
På framsidan finns en plattbelagd yta med en häck mellan grannarna. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får bostäderna en lättskött tomt med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna.

Till varje bostad hör ett kallförråd. Tomternas storlek och utformning varierar. Alla bostäder har parkering vid huset.

 

EN GENOMTÄNKT HELHET
För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. Förberett och klart så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

 

Kika in i bostaden

Här kan du till exempel besöka det härliga vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Välkommen in!

Gå en virtuell rundtur

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget eller största tomten? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. Här kan du läsa om vad en av våra medlemmar tyckte om att få förtur till drömbostaden

Läs mer om OBOS-medlemskap

Bli medlem idag!

Inte nog med att du får gå före i kön till drömhemmet och blir delägare i OBOS – som OBOS-medlem får du också värdefulla rabatter och erbjudanden för nöjen, semestrar, försäkringar och allt du behöver till hemmet. Läs mer på obos.se/medlem

Lämna en intresseanmälan

Lämna gärna en intresseanmälan i formuläret längre ned på sidan så återkommer vi med mer information om våra bostäder, storlekar, priser med mera när det närmar sig säljstart.

Projektfakta
  • Antal bostäder 20
  • Boarea 105 kvm
  • Antal rum 3-5
  • Säljstart 28 juni 2021
  • Inflyttning Prel. sommaren 2023
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Cathrine Nord

  • 0470-79 98 76

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Finns i närheten

Flertalet livsmedelaffärer finns i Norrtälje, som t. ex. Stora Coop och ICA Kvantum. Bibliotek, apotek och butiker finns i Norrtälje centrum.

I Norrtälje finns ett flertal förskolor och skolor i både privat och kommunal regi. 

Vid utveck­lingen av Björnö ska en förskola samt en grundskola anläggas i området. Förskolan planeras öppna våren 2021.

 

Bil - Inom ett par minuters bilfärd från Björnö nås motorväg E18. Restiden till Stockholm City är dryga timmen. Till de centrala delarna av Norrtälje är restiden tio minuter med bil.

 Buss - Den närmaste busshållplatsen ligger på Björnövägen i anslutning till Småhusbyggrätterna. Bussen går med jämna mellanrum in till Norrtälje centrum. Buss 676 är en direktbuss som trafikeras mellan Norrtälje centrum och Tekniska Högskolan i Stockholm. Under rusningstid går bussen omkring var tionde minut och restiden är dryga timmen.

 

Bad och naturområden i närområdet. Norrtälje Sportcentrum erbjuder en modern och funktionell idrottsanläggning för ishockey, bandy, fotboll, handboll, friidrott, innebandy, badminton, brottning mm. Norrtälje badhus erbjuder en 25 meters bassäng samt en hopplagun och vattenrutschbana.

Vintertid finns det möjlighet till skidåkning i Kvisthamrabacken.

 Restauranger och caféer finns i Norrtälje centrum.