Säljstart 27/1 2021

Projekt

Under planering

Brf Bofinken

Åkersberga, Valsjöskogen

  • Antal bostäder 26
  • Säljstart 27 Januari 2021
  • Inflyttning Hösten 2022

Säljstart 27 januari kl. 09.00

Nu uppför vi 26 bostäder i parhusform på 105 kvm med stora trädgårdar och uteplatser i västerläge.

Bostäderna kommer att ligga i natursköna Margretelund med närhet till härlig natur, sjöar och havet. Mataffär och skolor finns i närområdet. Centralorten Åkersberga med all tänkbar service ligger endast ca 10 minuter bort. Våra bostäder får en härlig uteplats med trädäck och en carport i anslutning till bostaden. Den flexibla planlösningen erbjuder 2, 3 eller 4 sovrum och två helkakalade badrum som standard.

Säljstart med digital köpanmälan 
På OBOS Kärnhem genomför vi säljstarter med en digital köpanmälan. Här bekräftar du att du vill köpa en bostad och rangordnar vilka bostäder du är mest intresserad av. Köpanmälan sker enligt först till kvarn-principen och används för att skapa turordning för vem som ska få välja bostad först och teckna avtal. Säljstarten är 27/1 kl. 09.00. Läs mer och gör din köpanmälan här!

Förtur för medlemmar vid säljstart
Du vet väl att OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja före icke-medlemmar? Bli medlem i OBOS innan du skickar in din köpanmälan så ökar chanserna att du får köpa din drömbostad. Läs mer och bli medlem här!

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största tomten? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge i Brf Bofinken före alla andra. 

Läs mer och bli medlem här

Trivsel i två plan

Våra parhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

PLATS FÖR UMGÄNGE

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

FLEXIBEL PLANLÖSNING

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Se bostaden på en virtuell visning

Nyfiken på att titta in i bostaden?

Här kan du till exempel besöka det härliga vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Välkommen in!

Läs mer

Bostäder på 105 kvm

Parhus med egen carport

Brf Bofinken blir ett mysigt parhusområde, där varje bostad är på 105 kvadratmeter i två plan. Alla bostäder har förråd, uteplats med trädäck och en generös trädgård med gräsmatta. Till alla bostäder (förutom två) ingår en praktisk carport och alla bostäder har plats för 2 bilar i direkt anslutning till bostaden. Här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. 

Läge för en bekväm vardag

Valsjöskogen är ett bostads- och naturområde i Margretelund ca 3 kilometer öster om centrala Åkersberga. Området ligger inbäddat mellan härliga naturområden med skog, sjöar och närhet till havet, vilket skapar en trygg och ombonad känsla. Österåker är en skärgårdskommun med lång kuststräcka där det finns många utflyktsmål och härliga öar att upptäcka. 

Brf Bofinken – nära till det mesta
Det attraktiva läget mellan natur och hav attraherar såväl unga som gamla, den perfekta kombinationen med lugn och ro men med service inom räckhåll. Kring Valsjöskogen finns bra möjligheter till rekreation och utövande av fritidsaktiviteter genom närhet till natur, vackra promenadstråk och salta bad. Här bor du på bekvämt avstånd till både Margretelunds centrum med service som apotek och livsmedelsbutik och Åkersberga med ett större och mer omfattande serviceutbud. Du får dessutom nära till även skola, förskola och gymnasium.

Med Roslagsbanan från Åkersberga station är du aldrig långt bort från storstadslivet, du når Stockholm på bara 30 minuter. Det går även direktbussar till centrala Stockholm från Åkersberga.

Säljstart med digital köpanmälan 
På OBOS Kärnhem genomför vi säljstarter med en digital köpanmälan. Här bekräftar du att du vill köpa en bostad och rangordnar vilka bostäder du är mest intresserad av. Köpanmälan sker enligt först till kvarn-principen och används för att skapa turordning för vem som ska få välja bostad först och teckna avtal. Säljstarten är 27/1 kl. 09.00. Läs mer och gör din köpanmälan här!

Säljstartspris

I Valsjöskogen har vi säljstartspris. För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen. Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information i samband med säljstart. 

Hitta bostad

Brf Bofinken

26
Kommande
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 26
  • Säljstart 27 Januari 2021
  • Inflyttning Hösten 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-684 060 64

Mäklare på Fastighetsbyrån

Richard Bengtsson

070-099 99 33

En trygg bostadsrättsmarknad

Brf Bofinken - Trygg Brf

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. För att hjälpa dig med det är vi en del av ett nytt branschinitiativ för att skapa tryggare bostadsrättsföreningar. Vi är en av sju bostadsutvecklare som har gått samman för att ta fram kvalitetsmärkningen ”Trygg bostadsrättsmarknad”. Detta gör vi för att stärka dina möjligheter att göra ett bra och tryggt köp som grundar sig på relevant information.

Läs mer om Trygg Brf

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Det finns flera livsmedelsbutiker inom några kilometers avstånd. Närmast ligger Ica Favoriten, knappt 1 km från Brf Bofinken. Övriga butiker som finns i närområdet är bland annat Stora Coop (Åkersberga C), Ica (Åkersberga C), Willys och Lidl.

Det finns flera förskolor och grundskolor i närområdet samt Österåkers gymnasium.

Närmsta busshållplats är Högsättra och ca 6 km från Brf Bofinken finns Roslagsbanan med Åkersberga station

Här bor ni med närhet till Trastsjön, Södersjön och havet. Valsjöskogen har ni utanför knuten. Åkersbergas idrottsplats och sporthall ligger ca 5,5 km från Brf Bofinken.