Välkommen hem till 105:an

Det finns många anledningar till att vår 105:a är en av våra mest populära bostäder. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

Med gröna fingrar i Brf Grönskan

Välkommen hem till Lisa och hennes familj

Redan när man kikar in över häcken till den lilla trädgården anar man att här bor någon med gröna fingrar. Lisa har skapat en oas i sin 105:a, både ute och inne. 

Läs hela artikeln här
Youtube video preview

Välplanerat och yteffektivt

Plats för hela familjen

På övervåningen kan du välja mellan två, tre eller fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Eller öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum?

Se planlösningar
Youtube video preview

Härliga samvaroytor på nedre plan

Öppen planlösning

På entréplan finns ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck.

Se planlösningar
Youtube video preview

En praktiskt och lättskött utemiljö

En genomtänkt helhet

För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. Nyckelfärdigt så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

Välkommen på visning

Gå en virtuell visning

Är du nyfiken på vår favorit? I Haninge, Växjö och Svedala kan du besöka vår populära bostad. 

Har du inte möjlighet att besöka oss i dessa orter? Välkommen in på en virtuell visning! 

Gå en virtuell visning!