Design och Tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Men vill du sätta din egen stil på din bostad gör du dina personliga val i designwebben.

Läs vår broschyr Design och tillval

Hög standard

Design och kvalitet

Din bostad i grundstandard

Stilren stil

Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. 

Ditt personliga hem

KÖK

Vi har tagit fram ett urval av köksinredning som ger dig möjlighet att skapa ditt drömkök. Här kan du läsa mer om köksluckor, bänkskivor och kakel. 

Läs mer om våra kök

Skapa lugn i vardagen

Badrum

Hos oss kan du välja en stilrent badrum i svart och vitt eller varför inte skapa hotellkänsla med väggar och golv i samma ton?

Läs mer om våra badrum

Ek som standard

Golv

Våra parkettgolv kommer från Kährs och våra klinker från Svenska Kakel. Hitta ett golv som passar din stil. 

Läs mer om våra golv

Hall och garderob

Förvaring

Oftast ingår skjutdörrspartier från Elfa i din bostad i hall och sovrum. Inredningen är lätt att komplettera för att du skall kunna utnyttja ytan på bästa sätt.

Läs mer om förvaring

Kvalitet som håller

Vitvaror

Som standard ingår vita vitvaror från välkända Siemens i din bostad. I vårt tillvalssortiment kan ni välja om ni hellre vill ha rostfria produkter.

Läs mer om våra vitvaror

Njut av utelivet

Uteplats / terrass

I din bostad ingår ofta balkong, markterrass eller en uteplats med trallgolv. Ytan utanför bostaden kan bli din oas där du kan fika, läsa en bok eller bara njuta av solen. I några projekt erbjuder vi dig att välja till inglasning av din balkong. 

Vår inredningsarkitekt

Kerstin Ronnemark

På designkvällen får du tips från inredningsarkitekten

Tillsammans med inredningsarkitekten Kerstin Ronnemark har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du mingla, titta på olika färger och materialprov och få råd kring inredning och designval.

Se ditt nya hem växa fram

Designwebben

I designwebben skapar du enkelt din drömbostad

Sätt dig i soffan med familj och vänner och se din personliga stil växa fram. Du ser också vad dina tillval kostar och när du är nöjd signerar du smidigt ditt avtal digitalt!